Foto:PR.

Grote modeshow scholieren voor goede doel

Stichting Java Village, gericht op het verbeteren van de levensomstandigheden van dorpsbewoners op West-Java, heeft voor de tweede maal het initiatief genomen voor een grootse modeshow op 5 juni. De show wordt volledig georganiseerd en uitgevoerd door scholieren uit onze regio, waaronder het Rijnlands Lyceum en het Wellant College in Oegstgeest, het Stedelijk Gymnasium en het Visser ’t Hooft Lyceum in Leiden en de British School in Voorschoten. De leerlingen hebben de kleding ontworpen en genaaid en posters en flyers gemaakt en verspreid. Kortom, er is keihard gewerkt aan alle voorbereidingen en nu ook aan de show zelf, waar de leerlingen natuurlijk als volleerde modellen op zullen treden. Tijdens de modeshow worden prijzen uitgereikt aan de jonge ontwerpers door een vakjury. Twee eerdere winnaars studeren inmiddels aan internationale modeopleidingen. Doelstelling is een recordopbrengst voor de projecten van de Stichting Java Village, met name het ‘Sponsor a Student’ project, dat middelbare scholieren op West-Java helpt aan een basisdiploma in het voorgezet onderwijs.

De modeshows worden gehouden op 5 juni in het Rijnlands Lyceum in Oegstgeest van 14.00-16.00 uur en van 19.00-21.00 uur (deuren open om 13.00 en 18.00 uur).

Meer info: www.javavillage.org

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×