Man bekogelt radarauto met stenen

Gisteravond, rond 21.10 uur, hield een agent in zijn radarauto een snelheidscontrole op de Doctor Lelylaan. De radarauto stond ter hoogte van het tankstation. Vanuit de auto zag de agent een man vanuit de richting van de Leeghwatertunnel lopen. Een paar meter voor de auto bleef de man staan en gooide een steen. Bij de tweede steen brak het autoraam aan stukken en kreeg de weggedoken agent glas over zich heen. De dader rende weg en de geschrokken agent gaf het signalement door aan de meldkamer. Een kwartiertje later werd de stenengooier, een 36-jarige man uit Baarn, herkend en aangehouden in een snackbar aan de Tesselschadestraat.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×