Foto: PR.

Cum Laude concerten in Leidse Hofjes

Voor de derde maal oprij vinden van 21 tot en met 24 mei de Cum Laude Concerten plaats. Dit succesvolle muziekfestival, met zowel jazz als klassieke muziek geeft musici, die Cum Laude zijn afgestudeerd aan het conservatorium of op het punt staan met hoogste lof hun studie te voltooien, podia voor unieke optredens. Op diverse historische locaties in de Leidse binnenstad wordt gemusiceerd op hoog niveau. Op maandag Tweede Pinksterdag openen vele Leidse hofjes, die normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek, tussen 12.00 en 18.00 uur hun poorten voor concerten, die gratis toegankelijke zijn. Meer info en volledig programma: www.cumlaudeconcerten.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×