Leids verkiezingsdebat in Pieterskerk

Op donderdag 27 mei zal er vanaf 21.00 uur het Leids verkiezingsdebat gehouden worden in de Pieterskerk. Verschillende politieke partijen zullen die avond met elkaar en ook met het publiek in debat gaan over de toekomst van Nederland en Europa en wat er allemaal moet gaan gebeuren na 9 juni.

Van de politieke partijen komen de volgende kandidaten naar het debat: Nebahat Albayrak (PvdA), Maxime Verhagen (CDA), Boris van der Ham (D66), Edith Schippers (VVD), Tofik Dibi (Groenlinks), Arthur van der Putte (TON), ook de ChristenUnie, en de SP zullen aanwezig zijn. Of de PVV een kandidaat naar Leiden zal sturen is nog de vraag.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×