Opfrisdag voor scootmobielbezitters Leiden-Zuidwest

Omdat de scootmobiel opfrisdag in de Merenwijk een succes was, organiseert Stichting 55 plus in Leiden op dinsdag 22 juni nog zo’n dag. Dit maal vinden de activiteiten plaats in en om buurthuis Vogelvlucht aan Boshuizerlaan 5. Tussen 09.00 en 13.00 uur kunnen scootmobielbezitters hun kennis en rijvaardigheid oppoetsen door deel te nemen aan een parcours of verkeersles. Ook kunnen ze kleine reparaties aan hun voertuig laten uitvoeren en informatie van een apotheker krijgen over de invloed van medicijnen bij deelname aan het verkeer. Tenslotte wordt ook aan de inwendige mens gedacht.

Aan de opfrisdag kunnen maximaal 40 mensen deelnemen. Opgeven kan bij het WMO-secretariaat via 071-5165746.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×