Van alles te doen op Millenniumdoelendag

Volgende week zaterdag is het weer tijd voor de jaarlijkse Millenniumdoelendag. Tussen 10.00 en 14.00 uur zijn er op het plein bij de Hooglandse Kerk allerlei activiteiten. Zo is er de Talentenjacht `Wie heeft de millenniumfactor?’ Wesley Klein zal daar niet ontbreken. Verder zijn er een informatiemarkt en Fair Trade wereldcafé. Ook worden er films en poppenkastvoorstellingen vertoond en kunnen creatieve mensen zich uitleven bij verschillende workshops. Het programma is te vinden op www.leiden.nl/millenniumgemeente.

In 2000 hebben de Verenigde Naties afgesproken om vóór 2015 belangrijke vooruitgang te boeken op het gebied van armoede, onderwijs, gezondheid en milieu. Rond die thema’s zijn acht concrete doelstellingen vastgelegd, die millenniumdoelen genoemd worden. Leiden is een van de ruim honderd actieve Millenniumgemeenten.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×