Ray T, foto: PR.

Wereldmuziek bij Open Podium Leiden-Noord

Op zaterdagavond 29 mei vanaf 20.15 uur, vindt er weer een gevarieerde muziekavond plaats in Buurtcentrum de Kooi. Sven en Dominic, een duo uit Gouda, zingt popliedjes met begeleiding van gitaar. Freya Jansen brengt folknummers met begeleiding van harp en ook a capella. Singer/songwriter Ray T zal zowel eigen nummers als covers ten gehore brengen met begeleiding van Max op gitaar. Daarna is het Wereldmuziekorkest aan de beurt, dat een zeer afwisselend programma zal brengen, met deze keer muziek uit: Korea, Japan, China, Nicaragua, het Caribische gebied, Soedan, Turkije, Balkan en Polen. Op zondag 6 juni wordt een Souk gehouden, een spetterend straatfeest, eveneens in de Driftstraat. Deze grote markt biedt vele muzikale en dans-activiteiten en is net als het Open Podium gratis toegankelijk.

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×