Lynx, foto: PR.

Eilandlezing Lynx terug in Nederland

Zondag vindt bij Naturalis de derde Eilandlezing plaats. De voordracht wordt verzorgd door Wouter Helmer die de lynx graag ziet terugkeren in de Nederlandse natuur. Hij noemt zijn lezing dan ook `Missing lynx’. Helmer is directeur van ARK Natuurontwikkeling, dat zich sterk maakt voor robuuste en dynamische natuurgebieden. Tijdens zijn lezing zal hij voorbeelden laten zien van biologische rijkdom door het herstel van natuurlijke processen in Nederland. Ook zal hij uitleggen dat de natuur wat hem betreft een bondgenoot is bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken op het gebied van veiligheid, gezondheid, recreatie en klimaatadaptatie. De terugkeer van de lynx naar Nederland ziet hij als een kroon op zijn werk. De Eilandlezing begint om 13.30 uur en duurt ongeveer een uur. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via www.snp.nl/eilandlezingen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×