Straatspeeldag Anna van Saksenstraat en Noorderkwartier

Dit jaar doen de Anna van Saksenstraat en Speeltuin Noorderkwartier mee aan de Straatspeeldag. Daarvoor is gekozen omdat de verkeerssituatie in deze straat onveiliger geworden is. Door de afsluiting van de Kooilaan naar de Willem de Zwijgerlaan, rijden er veel meer auto’s door de Anna van Saksenstraat. De Straatspeeldag begint volgende week woensdag om 14.00 uur, met de onthulling van twee verkeersborden. Daarna kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin en op een luchtkussen. Ook kunnen ze aan de slag met ballonvouwen, stoepkrijt en een verkeersspel. Wie wil, kan zich laten schminken. Deelname is gratis.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×