Insluiper op tijd gesnapt

Een 26-jarige Leidenaar die op rooftocht was, werd op tijd gesnapt. Een bewoonster van de Meloenstraat zag de Leidenaar zondag rond 17.15 uur in de achtertuin van haar ouderlijk huis staan. Ze riep meteen naar haar moeder, die samen met buren de straat aan het versieren was. De man verdween en de buurtbewoners keken naar hem uit. Ook de politie werd gebeld. Dankzij het signalement dat de dochter kon opgeven, vonden agenten de Leidenaar al snel op het Franchimont. Ze hielden hem aan. De politie merkt dat het aantal insluipingen toeneemt als het mooi weer is. Advies is dan ook om ramen en deuren waar even geen zicht op is, af te sluiten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×