STOOM heft zichzelf op

STOOM, (De Stichting Openbaar vervoer Op Maat) heft zichzelf op. De websites van ‘STOOM-Leiden’, en ‘Geen Trein Door De Stad’ zijn inmiddels al van het Internet verwijderd. De stichting heeft zich jarenlang ingezet voor een beter en afgestemd openbaar vervoer in Leiden en verzette zich tegen de RijnGouwelijn. Na acht jaar actievoeren, vindt de stichting, dat ze haar doel bereikt heeft door het houden van het referendum, waaruit bleek, dat 70% van de Leidenaren tegen de RGL is en hoopt op het respecteren van deze uitslag door het nieuwe stadsbestuur. “Of het bestuur van de Provincie Zuid Holland er ooit nog in slaagt om de RGL in deze regio door te drukken valt te betwijfelen, maar wij vinden dat dit nu niet meer onze taak is, maar die van de politiek en het bestuursrecht”, aldus de woordvoerder van de stichting.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×