Senioren & veiligheid in Buurtcentrum 't Spoortje

Libertas Leiden organiseert donderdag 3 juli een informatieochtend voor senioren over veiligheid in Buurtcentrum ’t Spoortje. Zowel veiligheid in huis als veiligheid op straat komen aan bod op deze gezellige ochtend, waar de Amsterdamse ‘Koffiedames’ voor de nodige afwisseling zullen zorgen. Naast gezellige smartlappen wordt de enige echte ‘fantastische-nutteloze-antidiefstal-prijzen-Bingo’gehouden, een Memory-spel, onder het motto: ‘Hoe goed let u eigenlijk op?’ en Pim-pam-petten in het thema van veiligheid. Melchior Groeneveld, sportinstructeur, schenkt aandacht aan de veiligheid op straat: wat kun je tegenkomen op straat en hoe kun je je daartegen wapenen?

De kosten bedragen €2,50 per persoon, een kopje koffie of thee inbegrepen.
Buurtcentrum ’t Spoortje: Bernhardkade 40.
De zaal is open om 10.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×