Amigo in actie in Hamont, foto: PR.

Amigo sleept twee maal goud in de wacht

De Leidse show- en marchingband Amigo heeft afgelopen zondag op het concours in het Belgische Hamont, twee maal goud in de wacht gesleept. Tijdens deze 25e Internationale Mars- en Showwedstrijden der Lage Landen, waaraan meer dan 40 orkesten deelnamen, wist Amigo het publiek én de jury te imponeren op de onderdelen Mars en Show. Het was voor het eerst dat Amigo op een concours op het onderdeel Show in deze hoogste klasse uitkwam. Amigo moest het helaas in de maanden vooraf aan de wedstrijden zonder showinstructeur stellen, die om gezondheidsredenen plotseling verstek moest laten gaan. Met eigen mensen en extra inzet van het overige instructieteam, heeft de Leidse band uiteindelijk toch nog deze bijzondere prestatie weten te realiseren.

Komende weken treedt het orkest op in Werkendam, Nieuw-Vennep, Empel, Assen en Tiel. Pas op 11 september zal Amigo weer in de Sleutelstad optreden, tijdens de Rijntaptoe op het Pieterskerkplein.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×