Foto: PR.

Intrigerend totaalspektakel sluit seizoen De X af

Voor het allerlaatste concert van dit seizoen heeft De X een speciaal optreden in petto namelijk ‘De 4 Zeegetijden’ uitgevoerd door NV De Nieuwe Wanhoop. Dit totaalspektakel van beelden, muziek, liedjes en gedichten, neemt het publiek mee op een meeslepende reis over de golven van de zee. De muziekstijlen variëren van ska tot funk, van klassiek tot elektronische experimenten en worden afgewisseld, aangevuld en onderbroken door de live mixen van DJ Jan en teksten van slamdichter Martin Aart de Jong. Na afloop van het concert verzorgen DJ’s Jan en John een swingende afterparty.

NV De Nieuwe Wanhoop begon ooit bij De X met DJ Jan de Rijk en dichter Martin Aart de Jong met de combinatie van gedichten en muziek. Programma’s als ‘café de Harde Werkelijkheid’, ‘Brood & Spelen’, ‘De Dingen van Dante’, ‘Het Circus van de Slechte Smaak’, zagen in Leiden het licht!

Het muziekspektakel vindt plaats op zaterdag 5 juni, aanvang 21.00 uur in de Tuinzaal de Burcht, Burgsteeg 14, Leiden.

Meer info en reserveren: www.de-x.nl

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×