Gewapende overval op Albert Heijn

Vanmorgen, rond 07.30 uur is een filiaal van Albert Heijn aan de Wijngaardenlaan overvallen door twee gewapende mannen. Het aanwezige personeel werd onder dreiging van een vuurwapen vastgebonden. Een automobilist, die op het tijdstip van de overval langs de winkel reed, zag dat een persoon de winkel in werd geduwd en belde direct de politie. Met meerdere eenheden was het korps snel ter plaatse ter plaatse en zag, dat de overvallers de deur van de supermarkt dichtgooiden en ervandoor gingen. De twee mannen vluchtten langs het spoor richting Leiden, waar ze korte tijd later werden aangehouden. Naast de agenten werd ook assistentie vanuit de lucht verleend door een helikopter van het Korps Landelijke Politiediensten. Politiehondengeleiders die onderweg waren naar een training werden ook direct ingezet. De politie loste enkele waarschuwingsschoten om de overvallers tot staan te dwingen. Het geschrokken personeel rende na de overval naar het nabijgelegen tankstation. Één personeelslid verkeerde in een shock en werd per ambulance afgevoerd. De politie vraagt getuigen, ook als die vóór de overval iets verdachts hebben gezien en nog niet gehoord zijn, zich te melden via 0900 – 8844

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×