K.U.T. verkent Merenwijk op cultureel & kunstzinnig vlak

In opdracht van Wijken voor Kunst heeft het Leidse Kunst Uitschot Team (K.U.T.) de afgelopen maanden de Merenwijk verkend op cultureel en kunstzinnig vlak. Het resultaat is te zien in 20 video interviews, waarin zeer uiteenlopende Merenwijkbewoners hun verhaal vertellen. Van de oud wethouder tot de hangjongere en van de professionele kunstenaar tot de buurtopbouwwerker, allemaal geven zij hun mening over contact en verbinding in de wijk en de rol, die kunst en cultuur daarbij speelt. De interviews zijn te bekijken, op de hangende video-installatie, die het K.U.T. hiervoor speciaal gemaakt heeft en die in winkelcentrum de Kopermolen is opgesteld.

De installatie wordt morgen om 17.30 geopend door Merenwijkbewoner, SP fractievoorzitter Antoine Theeuwen.  

De video’s zijn gedurende de gehele maand juni te zien, tijdens de openingstijden van de Kopermolen.

Meer info: www.UITSCHOT.com

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×