De cover van het niewe magazin, foto: PR.

'Ontdek Leiden' met nieuw toeristisch magazine

Leiden Marketing geeft een nieuw toeristisch magazine uit, genaamd ‘Ondek leiden’. Het magazine, dat zowel Nederlands als Engelstalig is, geeft een goed overzicht én inzicht in hetgeen allemaal in en om de Sleutelstad te beleven valt, voor zowel wandelaars, fietsers als vanaf het water. In het blad staan ook verschillende interviews met Leidse prominenten, zoals D66-voorman Alexander Pechtold en dj Armin van Buuren, die met trots over hun stad vertellen. Het magazine wordt gedistribueerd via het Visitor Centre Leiden, de partners van Leiden Marketing, via verschillende VVV’s en op beurzen waaraan Leiden Marketing deelneemt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×