Manifestatie Stop Jachthaven

Omdat de provincie en de Teylingse politiek binnenkort hun mening vormen over de komst van de omstreden jachthaven nabij de Merenwijk, organiseren de tegenstanders een manifestatie. Op zondag 6 juni is iedereen die de jachthaven geen warm hart toedraagt, welkom in het weiland van boer Warmerdam, bij de molen. Dit weiland wordt voor de gelegenheid ontdaan van koeien en vlaaien. Tijdens de manifestatie die van 11.30 tot 12.00 uur duurt, worden tijdens een speech de standpunten en tegenargumenten uitgedragen. Daarna is er live muziek. Spandoeken en protestborden worden op prijs gesteld. Aanmelden kan via manifestatie@stopjachthaven.nl. Op www.stopjachthaven.nl is het laatste nieuws te vinden.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×