Moeder valt meisjes aan na ruzie met dochter

Een Leidse moeder heeft gisteren twee plaatsgenootjes mishandeld, omdat één van hen ruzie gehad zou hebben met haar dochter. De twee meisjes van 13 en 14 jaar fietsten rond 18.45 uur met een groepje vrienden door de Leeghwatertunnel. De 38-jarige moeder riep het 13-jarige meisje en sprak haar aan op de ruzie die een paar weken geleden plaatsgevonden had. Nog voor de 13-jarige kon reageren, trok de vrouw haar van haar fiets en begon te slaan. Een vriend van het meisje, probeerde de Leidse weg te trekken. Toen de 14-jarige vriendin van het slachtoffer begon te huilen, moest ook zij een klap incasseren. De politie heeft de vrouw aangehouden en onderzoekt de zaak.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×