Foto: PR.

Prijsvraag 'Wilde Weelde' voor meer biodiversiteit in Leiden

In het kader van het jaar van de Biodiversiteit schrijven NCB Naturalis, gemeente Leiden en Milieudienst West-Holland de prijsvraag ‘Wilde Weelde’ uit, voor inwoners en bedrijven. De opdracht is om een goed idee aan te dragen om de biodiversiteit in de buurt of rondom het bedrijf te versterken. Zo kan men een braakliggend terrein beplanten, of een mooie wandelroute aanleggen, door de verschillende parken, die Leiden rijk is, of zelfs bijvoorbeeld een eetbare speeltuin realiseren. Volgens de organisatie is niets te gek. Ideeën moeten voor 1 augustus aangeleverd worden via www.leiden.nl/wildeweelde.

Alle inwoners en bedrijven van Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnwoude, Teylingen en Zoeterwoude kunnen meedoen. De hoofdprijs bestaat uit een bedrag van maximaal € 20.000,-. dat besteed wordt aan de uitvoering van het plan. Een deskundige jury, bestaande uit onder andere een bioloog, een milieukundige en een econoom, beoordeelt de inzendingen.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het festival ‘Life Live’ op 3 en 4 september, in de tuin van Naturalis, een zomerfestival vol muziek, film, eten, drinken en verrassingen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×