Het zomerse strand op de Beestenmarkt, in het kader 'De Crocs City Beach! Tour', zorgt voor veel sportief plezier voor jong en oud. Voor de tweede keer op rij is de Beestenmarkt bedolven onder een laag zand en omgetoverd tot een tropisch strand met sport en vermaak voor iedereen. Vandaag vindt de speciale 'McDonald’s Kids Day' plaats, waarbij kinderen kunnen klauteren en klimmen, sporten en leuke strandspelletjes kunnen spelen. Een aantal spelers van het Nederlands Beach Soccer Team geeft vandaag demonstraties en clinics. Meer info: www.citybeachtour.nl

Lekker relaxen kan natuurlijk ook, foto's: Emile van Aelst.

Strandplezier in hartje binnenstad

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×