Drie Rotterdammers wilden nog niet naar huis

Drie Rotterdammers van 26 jaar zijn aangehouden in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.40 uur, na bedreiging van een portier. Het drietal wilden nog even een horecagelegenheid aan de Hoge Woerd binnen, maar werden door de portier geweigerd, vanwege het beleid om na 02.00 uur geen bezoekers meer toe te laten. Dit werd de portier niet in dank afgenomen en er ontstond een woordenwisseling, die ontaarde in bedreiging met een mes door één van de Rotterdammers. De twee anderen probeerden hun vriend tegen te houden. Daarna liepen ze weg richting de Korevaarstraat en werden aangehouden door de inmiddels gewaarschuwde politie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×