18-jarige jongen mishandeld door dronken plaatsgenoten

Een 18-jarige Leiderdorper was met zijn vrienden opstap en liep in de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.00 uur, op de Papengracht. Een 16-jarige plaatsgenoot en bekende, riep iets tegen hem en liep op hem af. De 16-jarige kon door de drank bijna niet meer op zijn benen staan en gaf de 18-jarige, zonder enige aanleiding, een klap in het gezicht. De jongen weerde zijn aanvaller af, die, toch al wankel op de benen, omviel. Direct hierop voelde de 18-jarige een stoot tegen zijn achterhoofd, waarna hij viel en met zijn hoofd tegen de weg sloeg. Terwijl hij op de grond lag werd hij ook nog tegen zijn hoofd geschopt. De politie hield één van de verdachten aan op de Breestraat; de tweede verdachte werd in de middag in zijn woning aangehouden.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×