Kinderlokker actief in Leiden Zuid-West

De politie heeft vandaag een waarschuwing uitgestuurd voor een mogelijke kinderlokker in de buurt van de Robijnstraat. Een 9-jarig jongetje liep in de derde week van mei in de Robijnstraat rond 19.00 uur en werd aangesproken door een circa 36-jarige man die naast een zwarte Volkswagen stond. De man vroeg aan de jongen of hij kon klokkijken. De jongen antwoordde ‘ja’. Vervolgens vroeg de man of hij in zijn auto wilde klokkijken want de man zou zelf geen klok kunnen kijken. De jongen antwoordde nee en liep snel door. Zijn ouders waarschuwden daarna de politie. De politie vraagt buurtbewoners alert te zijn en bij verdachte situaties de politie te waarschuwen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×