De brandweer is klaar met het blussen, foto: Wilco Devilee.

Mens én dier geschrokken van brand in dierenasiel

Zaterdagochtend rond 11.00 uur, ontstond brand in de spoelkeuken van dierenasiel Stevenshage. Gelukkig bleef de schade beperkt, maar door de brandende droogmachine, gevuld met handdoeken en dekens, ontwikkelde zich al snel enorm veel rook. De medewerkers van het asiel wisten wat ze te doen stond, omdat ze allemaal hun diploma ‘bedrijfshulpverlening’ opzak hebben. Onmiddellijk werd de elektriciteit afgesloten en de kieren in de deuren bedekt met natte handdoeken. De brandweer was snel ter plaatse en bluste razendsnel de vlammen, die uit de droger kwamen. De medewerkers én de dieren kwamen met de schrik vrij. Het asiel zou erg geholpen zijn als mensen, die handdoeken, dekens, oude dekbedden en hondenspeelgoed over hebben, dit willen doneren aan het asiel.

Men kan de spullen afgeven aan de balie in het asiel tijdens openingstijden van maandag tot en met zaterdag van 13.00-16.00 uur. Meer info: www.dierenasielleiden.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×