Indrukwekkende fototentoonstelling door kinderen uit Gaza

In het kader van ‘War Child dag’ zet Museum Naturalis op zondag 6 juni haar deuren wagenwijd open voor de mensen achter War Child. Er is op deze dag van alles te doen met sport, spel en muziek, waarbij Friends, sponsoren, actievoerders en vrijwilligers van War Child geen entree hoeven te betalen. Ook alle andere bezoekers van het museum zijn natuurlijk van harte welkom bij de speciale activiteiten en de indrukwekkende fototentoonstelling van foto’s, gemaakt door kinderen in Gaza. Acht weken lang hebben de kinderen daar les en begeleiding in het fotograferen gekregen en zij hebben mooie, ellendige, schrijnende én leuke situaties en beelden digitaal vastgelegd.

Friends, sponsors, actievoerders of vrijwilligers van War Child kunnen zich via www.warchild.nl aanmelden voor vier gratis kaarten! Meer info: www.naturalis.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×