Bekogelaar radarauto moet brommen en betalen

De man die vorige maand een radarauto met stenen bekogelde, moet de cel in. Ook moet hij de schade aan de auto betalen. De 36-jarige inwoner van Baarn bekogelde op 18 mei de agent in de radarauto, die snelheidscontroles uitvoerde op de Doctor Lelylaan. Hij kon nog diezelfde avond worden aangehouden. Tijdens een verhoor verklaarde hij tot zijn daad gekomen te zijn, omdat hij kwaad was dat hij geflitst werd. Hij reed namelijk 72 km/u op een weg waar 50 km/u is toegestaan. De verdachte is deze week via supersnelrecht door de rechter veroordeeld voor drie maanden cel waarvan één voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar. Ook moet hij de schade aan de radarauto betalen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×