Gewonden na botsing fiets en auto

Een fietser en automobiliste zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een botsing. Vooral de fietser is er ernstig aan toe. De 50-jarige man uit Roelofarendsveen reed rond 15.00 uur vanuit de richting van Leiderdorp over de Nieuweweg. Aangekomen op de kruising met de Leidseweg, kon hij niet meer op tijd remmen voor een Rijnsburgse automobiliste van 39, die uit de richting van Oud Ade kwam. De fietser klapte tegen de voorruit en liep borst en rugletsel op. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw raakte gewond aan haar gezicht, doordat de voorruit werd verbrijzeld.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×