D66 wil meer woonruimte voor studenten

D66 wil meer woonruimte voor studenten in Leiden. Uit onderzoek is gebleken dat het aantal studenten in Leiden met 28% gestegen is en dat ook het woningtekort stijgt. Omdat de 2000 studentenkamers die bij Lammenschans gebouwd worden volgens de partij niet genoeg zijn, wil D66 graag meewerken aan de proef met containerwoningen van woningbouwcorporatie De Key. Ook stelt de partij voor om leegstaande kantoren en het leegstaande pand aan de Stationsweg tijdelijk aan studenten te verhuren. Samen met VVD heeft D66 het college hier schriftelijke vragen over gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×