Droomschaap van Tineke Jacobs.

De wonderlijke wereld van Tineke Jacobs bij ARS

Aanstaande zondag opent kunstenaar Ben Geerts de bijzonder solo- expositie van Tineke Jacobs bij ARS aan de Pieterskerkgracht. Jacobs neemt de bezoekers mee naar haar wonderlijke wereld, waarin zij onderzoekend en licht surrealistisch fotografisch werk laat zien. Haar foto’s worden afgedrukt op diverse ondergronden zoals satijn, polyester, canvas en perspex/dibond. Daarnaast verwerkt zij haar dromerige foto’s in installaties, kijkdoosjes, lichtbeelden en mixed media objecten. Jacobs werkt niet met Photoshop of een dergelijk programma, maar bereikt haar effecten door de gelaagdheid in haar werk. Tekeningen met lak worden over de foto gelegd, epoxy, lijm of handgeknipte collages worden toegevoegd, wat voor een bijzonder spannend en speels resultaat zorgt.

De solo-expositie loopt van 5 tot en met 27 juni. De opening vindt plaats op zondag 6 juni om 16.00 door Ben Geerts, muzikaal omlijst door Peter Jacobs.

Openingstijden: vrijdag t/m zondag 13.00 -17.00 uur en op afspraak met de kunstenaar via e-mail: tineke.jacobs@gmail.com

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×