Jarige 'De Kroon' viert dubbel feest

Bar-dancing De Kroon, de grootste horecagelegenheid voor homo’s, lesbo’s, biseksuelen, transgenders (en natuurlijk ook toegankelijk voor hetero’s), in de Leidse regio, bestaat dit jaar 25 jaar. Aanstaande zaterdag wordt dit uitbundig gevierd in het totaal gerenoveerde pand aan de Langegracht. Het pand, een oud jeneverpakhuis, heeft nu een moderne, classy uitstraling gekregen, waar jong én oud zich thuis kunnen voelen. Omdat dit jaar ook het COC Leiden een jubileum viert, namelijk vanwege haar 10-jarig bestaan, wordt het een dubbel feest, met leuke en spetterende live optredens van Astrid Nijgh en coverzangeres Ruby van Urk. De officiële opening wordt verricht door de kersverse wethouder van Jeugd, Zorg en Welzijn, Roos van Gelderen (SP), bijgestaan door niemand minder dan Miss Michelle della Rosa Fiera.
Meer info en volledig programma: www.bardancingdekroon.nl en www.cocleiden.nl

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×