Groot gala voor lustrum 3 October Gilde

Het tienjarig bestaan van het 3 October Gilde wordt gevierd met een groot gala in de Hooglandse Kerk. Op 18 juni worden de Leidse ondernemers daar getrakteerd op een diner en optredens van K&G en bigband Flat Out. Ook kunnen ze op de foto met een Rolls Royce Phantom Mk II uit 1935. sneltekenaar Johan van Dam maakt tekeningen van de bezoekers. Bovendien wordt het eerste vaatje Hollandse Nieuwe geveild door Alexander Pechtold. De opbrengst van het vaatje gaat naar de 3 October Vereniging, die het geld moet besteden aan de viering van het 125-jarig bestaan van de vereniging. Op www.3octobergilde.nl staat meer informatie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×