Gastvrijheid in Leidse studentenhuizen in maand mei

In de rubriek ‘Hoe gastvrij ben jij?’ geeft de politie ook nu weer een overzicht van het aantal inbraken in studentenhuizen in de maand mei. Er werd de afgelopen maand drie keer ingebroken: Op 13 mei was het raak in de Kaarsenmakersstraat, waarbij een 18-jarige studente haar laptops en digitale camera kwijtraakte. De inbreker was via een schuifraam op de begane grond naar binnen gekomen. In het weekend van 21 mei was het raak in een studentenpand aan de Haarlemmerstraat. Een kamer, die niet was afgesloten, was totaal overhoop gehaald en twee gitaren werden meegenomen. Ook een paar sportschoenen, die op de gang stond, was verdwenen. De inbreker was via de voordeur het pand binnengekomen.

Bij een 21-jarige studente werd in het weekend van 29 mei ingebroken in haar kamer aan de Hugo de Grootstraat. Vermoedelijk klom de inbreker via de regenpijp omhoog en vervolgens het open raam binnen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×