Werkstraf en voorwaardelijke gevangenisstraf voor aanrander

Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een werkstraf van 100 uur en drie maanden voorwaardelijke gevangenisstraf geëist tegen een 21-jarige Oegstgeestenaar, die vier vrouwen uit zijn woonplaats onzedelijk betastte. Naast de werkstraf en de voorwaardelijke gevangenisstraf, heeft de officier van justitie ook een proeftijd van vier jaar, reclasseringstoezicht en behandeling bij instelling De Waag geëist. De man pakte drie maal een fietsende dame bij de billen en bleef hen bovendien achtervolgen. Bij een vierde vrouw, die aan het hardlopen was, sloeg hij op haar billen en in de schaamstreek. Over 14 dagen doet de rechtbank uitspraak.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×