Diac in top tien Gastvrijheidszorg met sterren

Het Diaconessenhuis staat in de top tien van Gastvrijheidszorg met sterren. Bovendien kreeg het ziekenhuis drie van de vier sterren voor de service en gastvrijheid. Gastvrijheid met sterren is een systeem, waarbij de kwaliteit van het eten en drinken wordt beoordeeld en waarbij gekeken wordt naar de gastvrijheid en de ambiance van de zorginstelling. De beoordeling wordt uitgevoerd door inspecteurs die de huizen bezoeken. Deze inspecteurs laten ook het oordeel van de cliënten meewegen. Zo spraken ze tijdens hun bezoek aan het Diaconessenhuis met patiënten, leden van het cliëntenberaad en medewerkers.

Er werden 44 ziekenhuizen en 150 verpleeg- en verzorgingshuizen getoetst. Het Diaconessenhuis eindigde op de zevende plaats in de top tien. Dit werd afgelopen dinsdag gevierd met gebak. De plaquette met de drie sterren is te bewonderen in de centrale hal van het ziekenhuis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×