Jarig Amigo sponsort KIKA

Show-& Marchingband Amigo bestaat 15 jaar. Dit heugelijke feit zal uitgebreid worden gevierd. Zo is er op 20 november een jubileumgala in Corpus en worden er rommelmarkten, loterijen, een levende wasstraat en andere activiteiten georganiseerd. De opbrengst van de jubileumfestiviteiten gaat naar de stichting KIKA Kinderen Kankervrij.

Het gaat goed met Amigo dat inmiddels een 60 man tellend orkest heeft. Het ledenaantal blijft stijgen, mede dankzij het opleidingsplan voor jonge kinderen. Meer informatie over de jubileumacties is opvraagbaar via bestuur@amigo-leiden.nl.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×