Emile van Aelst maakte vandaag een fotorondje door Leiden-Noord en een klein stukje de Waard. En ja, het is overal oranje, ook bij de Moskee, de Turkse winkeltjes, de voor-en achtertuinen, de straten en de singels. Nieuwe trend: partytent in voor- of achtertuin met tv en natuurlijk de benodigde kratjes bier; we zijn er helemaal klaar voor! Ghana heeft vandaag een overtuigende Afrikaanse start gemaakt op het WK: De 'Black Stars' wonnen hun eerste wedstrijd in groep D met 1-0 van Servië. Naast al de voetbalfeesten worden tijdens de komende wedstrijden ook veel extra agenten ingezet, zoals bij het korps Gelderland-Midden, om criminelen op te pakken. De politie denkt dat veel verdachten thuis zijn tijdens de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal. Het motto van deze speciale actieweek is 'ons gaan klop', Zuid-Afrikaans voor 'wij gaan winnen'.

Foto's: Emile van Aelst.

Oranje Boven, onder, achter, tussen, overal oranje!

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×