Het TalentenJacht vaart weer uit

Voor het derde jaar op rij gaat Het TalentenJacht van start en varen diverse bandjes door de Leidse binnenstad om unieke muzikale optredens te verzorgen. Ook dit jaar is er gekozen voor een gevarieerde mix van muziekstijlen van ‘70s rock tot jazz, Nederlandstalige pop en funkadelic hiphop. De driekoppige band uit Gorichem, SugarSweet , met een repertoire van rock uit de ’70s in een verrassend nieuw jasje, vaart op 26 juni als eerste uit. Zondag 27 juni maakt de tweede band haar rondje, de formatie PLeaSe! uit Amsterdam. Deze jonge muzikanten brengen funkadelic hiphop met invloeden van soul, blues, jazz en funk. De muzikale boottochten varen uit tot en met 31 juli. Alle bands dingen mee naar een optreden tijdens de Leidse Waterdagen op zaterdag 28 augustus en €500,- aan prijzengeld.

Het TalentenJacht vaart op de aangegeven dagen van 12.00 uur tot 16.00 uur rond op de Leidse grachten. Luisteraars op de Leidse terrassen kunnen direct hun mening over de bandjes twitteren door #hettalentenjacht aan hun tweet toe te voegen. Meer info en volledig programma: www.hettalentenjacht.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×