Omstanders houden agressieve man in bedwang

Gistermiddag deed een 48-jarige Leidenaar boodschappen in de Beatrixstraat, toen een man plotseling boos op hem af kwam lopen. De man gooide een glas naar de Leidenaar en bleef hem dreigend achtervolgen met een mes in de hand. De Leidenaar werd geholpen door omstanders op de Bernardkade, die de agressieveling tegenhielden. De bedreigde man wist snel in zijn auto te stappen. De politie, die inmiddels gearriveerd was, pakte de verdachte na een achtervolging op in het Noorderpark. De 25-jarige verdachte, zonder vaste woon- of verblijfplaats, is ingesloten. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×