Scooterrijder op de vlucht rijdt over politie-bike heen

Afgelopen nacht, rond 02.30 uur, is een 21-jarige man uit Voorschoten aangehouden, die met een slok op over een mountainbike van een agent was gereden. De man werd aangehouden op de Stationsweg voor controle en ging ervandoor, waarschijnlijk omdat hij niet in het bezit was van een rijbewijs en te veel gedronken had. Een agent zette zijn mountainbike dwars op de weg om de scooter tegen te houden, maar de bestuurder gaf juist extra gas en de agent kon nog net opzij springen. De achtervolging werd ingezet en op de Klikspaanweg kon de scooterrijder uiteindelijk echt aangehouden worden. Op het politiebureau werd bij fouillering bovendien een gestolen bankpas aangetroffen en in beslaggenomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×