Politie op zoek naar vermiste Mairon Pieter

De politie is op zoek naar de vermiste Mairon Pieter. De 16-jarige jongen verliet dinsdagavond een opvangcentrum in Zwammerdam, en keerde niet meer terug. Weglopen is voor Mairon niet ongewoon. Tot nu toe kwam hij echter altijd binnen een dag terug. Mogelijk is hij nog in de buurt van Zwammerdam. De politie sluit niet uit dat hij richting Leiden getrokken is. Mairon is ongeveer 1.73 meter lang en heeft zwart kroeshaar. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een blauwe spijkerbroek met een wit/grijs vest. Hij is op zijn witte BMX fiets weggereden. Wie tips voor de politie heeft, kan bellen naar 0900-8844.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×