Het Administratiecollectief, gevestigd in Oegstgeest, vierde afgelopen zaterdag haar 25-jarig bestaan. Jan Verbooy en compagnon Herman Nak startten rond 1985 hun bedrijf, dat in eerste instantie gevestigd was op het Vrouwenkerkkoorplein in Leiden. Daarna werden de werkzaamheden voortgezet op de Zoeterwoudsesingel en ten slotte werd het pand in Oegstgeest betrokken. Het collectief, met 12 vaste medewerkers, richt zich zowel op het midden- en kleinbedrijf en freelancers als op particulieren met betrekking tot belastingadvies en administratie. Sommige klanten leveren wel een heel speciale boekhouding in, zo bleek uit het toespraakje van Loes de Blok, partner van Verbooy: tot hilariteit van het hele kantoor bleek een klant zijn seksuele scores administratief bijgehouden te hebben. Na de toespraak lieten beide directeuren vol trots de champagnetoren vollopen en werd er door klanten en relaties geproost op het jubileum. Meer info: www.administratiecollectief.nl

Jarig administratiecollectief viert feestje

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×