Getuigen gezocht mishandeling in Mandenmakerssteeg

Een 22-jarige Leidenaar werd in de nacht van donderdag op vrijdag, rond 01.00 uur, mishandeld in de Mandenmakerssteeg. De Leidenaar passeerde een groepje van vijf personen, waarvan een riep, dat de man hem niet aan mocht kijken. Vervolgens vielen er klappen en werd de Leidenaar bij de keel gegrepen. Een andere held uit het groepje begon tegen de fiets van het slachtoffer te schoppen. Het vijftal ging ervandoor richting de Haarlemmerstraat. De politie heeft een 18-jarige Leidenaar en een 17-jarige jongen uit Voorschoten later aangehouden op de Breestraat. Volgens hun verklaring hadden zij alleen maar toegekeken, maar verder niets gedaan. De politie doet verder onderzoek en verzoekt getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, contact op te nemen via 0900-8844

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×