Gisteravond vond traditiegetrouw weer een groots Midzomernachtfeest in de Leidse Hortus plaats. Er viel van alles te doen, zoals diverse workshops, theater, dans en diverse muzikale optredens. Fields of Wonder verzorgde een bijzonder ballet vanuit een eeuwenoude boom. Naarmate het donkerder werd steeg de sfeer. Wethouder Jan-Jaap de Haan opende officieel het 'openluchthotel', waarvoor zo'n 100 veldbedjes stonden opgesteld in de tuinen van de Hortus. Na afsluiting van de feestelijkheden werden de 'hotelgasten' door een speciale 'hostess' naar hun 'kamers' geleid, na het afhalen van een lakenpakket. Emile van Aelst maakte een fotoreportage, maar vertrok daarna toch lekker naar zijn eigen bed thuis!

Langste dag weer passend gevierd

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×