Politie zoekt bestuurder oude, grijze Volvo

Afgelopen maandag, rond 15.45 uur, reed een bestuurder van een oude, grijze Volvo een 41-jarige Leidse aan. De vrouw zat in haar auto met haar twee jonge kinderen op de Brahmslaan, richting Voorschoterweg. Bij de wegversmalling werd haar de doorgang geblokkeerd door de Volvo, waaruit vervolgens een woedende bestuurder stapte, die de vrouw uitschold. Vervolgens reed de agressieve man de auto van de geschrokken vrouw aan en scheurde weg door het gras richting de Voorschoterweg. De politie is opzoek naar deze man van ongeveer 60 jaar met een mager, ietwat gebogen postuur. Ook zoekt de politie getuigen van dit incident.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×