Nachtafsluitingen Churchilllaan

Van maandagavond 5 juli tot en met vrijdag 9 juli werkt de provincie Zuid-Holland aan de Churchilllaan bij de N 447/Voorschoterweg. De werkzaamheden vinden plaats tussen 20.00 uur ’s avonds en 05.30 uur ’s ochtends. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. Op de Churchilllaan komt bij de N 447/Voorschoterweg een middengeleider om de doorstroming te verbeteren. Daarnaast worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Verkeer van Voorschoten naar de Churchilllaan wordt omgeleid via twee omleidingsroutes.

De eerst omleiding loopt via de Mozartlaan, Van Beethovenlaan, Admiraal de Ruytersingel, Trompweg, Leidseweg en Haagweg. De tweede omleiding loopt via de Leidseweg en de Haagweg. Verkeer vanaf het Lammenschansplein in de richting van de Churchilllaan wordt omgeleid via de Rooseveltstraat en de Vijf Meilaan.| Doorgaand verkeer over de N 447/Voorschoterweg in de richting van Voorschoten of het Lammenschansplein kan gewoon blijven rijden. Dit geldt ook voor het verkeer vanaf de Churchilllaan richting Voorschoten of het Lammenschansplein.

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.pzh.nl/n206

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×