Afgelopen zaterdag vierden de bewoners samen met de Sleutels de voltooiing van het nieuwbouwproject aan De Genestetstraat en omliggende straten. Het werd een gezellig feest, waar vanalles te doen was voor oud en jong. Vanaf 10.30 uur werden de gasten verwelkomd met taart en de architect van het project, Manon Pattynama, legde uit wat haar uitgangspunten zijn geweest bij het ontwerpen van de woningen en de openbare ruimte. Marjo Visser van de Sleutels riep de bewoners op om vooral samen op te trekken om de buitenruimte voor iedereen aantrekkelijk te maken en te houden. Tijdens de lunch maakten de nieuwe buurtgenoten kennis met elkaar en daarna keken de voetbalfans op een groot scherm in de zaal van de speeltuin Westerkwartier naar het Oranje elftal. Foto: PR.

Nieuwbouw Genestetstraat opgeleverd met groot buurtfeest

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×