Schaakevenement bij winkelcentrum Diamantplein

Op donderdag 8 juli is er een schaakevenement bij winkelcentrum Diamantplein. Om 16.30 uur beginnen de schaakmeesters Sergey Tiviakov en John van der Wiel aan een blindpartij, met een speeltempo van 30 minuten. Deze partij wordt op een groot buiten schaakbord gespeeld. Daarna kunnen belangstellenden deelnemen aan een aanschuif simultaan van tien borden, tegen meester Frank Erwich. Steeds wanneer een speler wordt uitgeschakeld, kan een volgende aanschuiven. Deze partij duurt een uur. Vanaf 17.45 uur is het publiek welkom in het Denksportcentrum waar dan een schaakclinic van grootmeester Van der Wiel start. Het Denksportcentrum is te vinden aan Robijnstraat 4.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×