De Verbeelding van Zuid West

Onder de titel ‘Wat verbeeld je je?’ vraagt kunstenaar Bernadette Drenth bewoners in Leiden Zuid West naar hun boodschap voor de buren of voor de wereld. De teksten worden geschreven op boodschappentassen bij buurtwinkel Verboon aan de Da Costastraat en vanuit de SRV wagen op de rit door de wijk. De tassen worden tentoongesteld op de expositie ‘De verbeelding van Zuid West’ begin september in de oude kapperszaak aan de Willem Klooslaan.

Meedoen kan door langs te komen bij Verboon op 7 juli tussen 14.30 en 19uur. Of op 14 juli uit via de SRV wagen op zijn tocht door Zuid West.

Deze middagen maken deel uit van het project ‘De Verbeelding van Zuid West’. Met dit project wil stichting Peen en Ui samen met kunstenaars en bewoners Leiden Zuid West belichten op originele wijze. In de loop van de zomer volgen er meerdere workshops.

Meer info: www.peenenui.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×