Zomerfeest vol verrassingen in Kooipark

In het kader van het jaarlijkse TAMTAM festival wordt er aanstaande woensdag een spetterend zomerfeest georganiseerd in het Kooipark in Leiden-Noord. De hele middag zijn er allerlei dingen te doen, zoals spelletjes, sport, workshops en optredens voor jong en oud. Met een strippenkaart voor 50 eurocent, kunnen de kinderen meedoen aan diverse leuke activiteiten en bovendien kans maken op leuke prijzen. Ook kunnen de kids spulletjes verkopen op een speciaal hiervoor gereserveerd veld. Midden in het park zijn er muzikale optredens en demonstraties zoals ‘zumba’ en ‘djemb√©’.

Het feest vind plaats op woensdagmiddag 30 juni, van 13.00 tot 18.00 uur.

Het is de laatste activiteit van het TAMTAM festival voor de zomervakantie. Eind augustus begint het tweede deel van het jublieumprogramma met een grote Parade en de Leidse Avond.

Meer informatie is te vinden op www.tamtamfestival.nl

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×